Ráno začalo příchodem rozjařených školaček, které všude rozhlašovaly, jak už se těší na tábor. Dětem hned došlo, že jsme se dnes přesunuli do měsíce června. Dopoledne jsme strávili na připraveném programu ke dni dětí. Mohly si zkusit různé disciplíny. Za úspěšné splnění následně dostaly speciální odměny.

Opravdu nás rozproudila hra ve strašidelném lese, kde děti měly za úkol najít velký cenný krystal. Pro velký úspěch si ji nejspíše zahrajeme znovu.

hasiči na táboře.         

Po buchtičkách se šodó pro nás už měli připravený program hasiči. Pověděli nám, jak  obtížná jejich práce je a ukázali nám nástroje, které používají a někteří si dokonce mohli vyzkoušet hasičské obleky. Pomyslnou třešničkou na dortu dětem byla pěna, ve které se opravdu vyřádily (počasí nám již naštěstí přeje:)).

Večer jsme trávili sportovními aktivitami, například fotbalem. A po nich jsme skončili v lese, kde se hrála předposlední dnešní hra. Dnešní den byl zakončen překvapením pro děti noční hrou, která se nesla v duchu svatojánských čar a kouzel. Děti dokonce našly poklad. 

 

Za tým Táborujeme Veru, Adam, Petr a Anežka.

0