Třetí den na táboře byl plný akce a zábavy. Děti se dopoledne vydaly na krásný výlet do Zvířátkova, kde se mohly podívat na zachráněná zvířata a poslechnout si vřelý výklad pracovnic, které se o tyto chlupaté kamarády starají. Děti si je mohly pohladit, nakrmit a některá dokonce i pochovat.

Odpoledne měli naši bojovníci co dělat. Museli postavit vor, který by dokázal unést nejmenšího člena týmu. Každý tým byl plný spolupráce a nadšení při vymýšlení té správné konstrukce. Po svačině šly týmy k vodě a zkoušely, zda jejich vory plavou, což skončilo velice úspěšně 🙂

Poté ale museli řešit problém. Do vorů jim “tekla voda”, takže při následující hře se snažili co nejvíce vody z lodě odnosit. Déšť ani děravé kelímky je nezastavily a snažili se jak jen mohli a nakonec to skvěle zvládli.

Po chutné večeři se děti převlékly do kostýmů a uspořádala se kmenová rada a diskotéka. Rada byla velice napínavá a plná překvapení. Děti si ale nejvíce užily diskotéku, kterou se den zakončil. Tam byla hlavní zábavou židličkovaná. Bylo slyšet spoustu smíchu a fandění od přátel hráčů.

Další den se děti mohou těšit na další skvělé hry plné výher a zábavy.

10