Každé ráno nás budí kouzelná postava, která nám vždy napoví, do kterého měsíce nás stroj času přenesl. A dnes tomu nebylo jinak. Před dveřmi už čekali tři králové a náš lednový den mohl začít.

Dopoledne jsme opustili tábor a jeli na výlet. Naštěstí nám počasí přálo, a proto jsme si výpravu do Zoo Zvířátkov opravdu užili. Není to jen tak ledajaká zoo. Děti si mohly zvířátka pochovat, pohladit nebo dokonce nakrmit.

Do tábora jsme se vrátili až na oběd, kde nás po poledním klidu čekali už první zimní disciplíny. Nejenom že jsme zažili pravou koulovačku, ale dokonce si každý tým postavil své vlastní iglú. Do něj pak museli ukrýt nejmenšího člena týmu. Postavit sněhuláka nebylo vůbec jednoduché, jeho části totiž leželi poházené v lese. Najít je se tedy museli snažit všichni. Nakonec se to ale všem týmům povedlo.

 Večer nám tři králové připravili cestu značenou vločkami. Děti měly za úkol je najít a zazpívat jim jejich vlastní koledu. Celou cestu musely držet zapálenou svíčku a jít co nejrychleji. V cíli je čekalo překvapení v podobě diskotéky. Společně jsme si zatančili a pak už nás čekala jen příprava na spaní a noc plná sladkých snů:). Uvidíme, kam nás náš stroj času zanese zítra.

 

Za tým Táborujeme Veru a Adam

0