Zdravím všechny rodiče, kteří sledují náš zimní táborníček. Omlouvám se za mírné zpoždění při rekapitulaci dnešního dne.:)

Ani na dnes ráno nám nepřestal padat sníh, a tak jsme měli možnost projet se po snídani na čerstvě napadaném a ještě ne zcela tak vyježděném sněhu. I dnes pokračovaly velké pokroky jak na snowboardu, tak na lyžích. 

Výkon bylo potřeba předvést ale také v jiných aktivitách, a to mimo svah. Odpoledne jsme se totiž vydali na kvízovou cestu arktických eskymáků, kdy jednotlivé týmy měly za úkol jít po stopkách těchto domorodců a postupně plnit jejich úkoly a vyřešit hádanku. Vzhledem k tomu, že sněhu bylo napadáno opravdu hodně, není divu že v dětech vyvolával nutkání vrhat sněhové koule. Co si budeme, šlo to parádně. Dali jsme jim tedy to co chtěli, po hře s eskymáky se rozdělili se do dvou týmů, určili bezpečná pravidla a vrhli se na koulovanou bitvu. Poté jsme se stejnou urputností po vydatném boji rozběhli za večeří.

V rámci večerního programu probíhala výroba věnečků. Je nádherné, kolik osobitých stylů se v každém z dětí objevilo. Podobně jako tedy poslední rok lapače snů, i letos tak pro vás děti možná přivezou i nějaké to výtvarné umění a dekoraci pro vás domů:).

Dobrou noc, zase zítra!

Za tým Táborujeme.cz

Petr

 

5